Het is mogelijk om bij de de studio verschillende geluidssets te huren, van bijv. een klein setje voor alleen spraak, een zgn. A-set (sub + top) tot ong 200 man of een grotere set van 2 x 2300 Watt (1x 18 en 1x 15 sub, 2 x 12 tops per kant).
Een grote of kleine mengtafel, draadloze- of kabelmicrofoons, draadloze headsets, CD/MD-speler(s), USB-speler(s) etc. kunnen meegeleverd worden. Huren zonder bediening is in overleg mogelijk.
Alle speakers zijn actief, dus met ingebouwde versterkers en alle mengtafels, zenders, effects etc. zitten vast bekabeld in L-racks op wielen. Alle subs zijn ook voorzien van wielen of zitten in flightcases, de 12" grote tops in hoezen, de kleine tops per twee in een case.
De sets bestaan uit componenten van goede kwaliteit (o.a. Mackie, Sennheiser, Shure, Lexicon, Soundcraft, AKG etc.) en zijn mede dankzij de efficiënte bekabeling eenvoudig én snel op te bouwen.

Ook is het mogelijk om slagwerken en evt. op beperkte schaal andere backline (zoals een gitaarversterker etc.) te huren.
De studio is in hele speciale gevallen te huur als repetitieruimte, maar niet op vaste basis.
Een volledige backline is aanwezig.

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen op maat!

Geluidsverhuur
Geluidsverhuur
Geluidsverhuur
Geluidsverhuur
Pearls Masters Custom Gold-set
Pearls Masters Custom Gold-set
Sonor Bop-kit
Sonor Bop-kit
Op locatie
Op locatie
Op locatie
Op locatie