De UnderCover Studio is een compacte en uiterst professioneel opgezette studio in Zuidbroek, op ong. 15 km. van de stad Groningen. Het is een studio waar eventueel kleine bands of ensembles e.d. kunnen opnemen, maar vooral een plaats waar (solo-)artiesten een eigen cd kunnen opnemen en waar pré-production faciliteiten zijn voor opnamen van bands en solisten.

Eigenaar Coos Grevelink werkte jaren in een aantal top-studio's in Nederland met de nodige nationaal en internationaal bekende artiesten. Hij maakte verder jaren deel uit van de Groninger band “I Spy” (tot 2017) met wie hij een aantal goed ontvangen singles en cd’s maakte, werkte met Ellen ten Damme samen in the Hit, speelde ruim 15 jaar in de allround-orkesten “Time” en “Flashlight , maakte deel uit van de theaterband van Wia Buze en was bij de eerste lichting musici in het “Live in Appelscha/On Tour-project”. Hij was ruim 15 jaar ook te zien als sidekick "broer Jelle" bij het befaamde duo Djoeke en Wietske, een Levende Jukebox.

Als slagwerker was hij actief in de band “Radio Orange”, een samenwerking van de gerenommerde Groninger bands I Spy en Weekend at Waikiki en is hij actief als gitarist in de 60/70s coverband The Outtakes, met wie hij regelmatig optreedt en waarmee hij o.a.twee tours door Portugal maakte. Hij is regelmatig werkzaam als inval-bassist of mandolinespeler in de bekende Groninger bluegrass-band de Stroatklinkers, als bassist in de countryband CountryLine en maakt hij als gitarist deel uit van de line-up van "the Night of the Guitars" in Veendam. Verder wordt er door diverse orkesten, bands e.d. regelmatig een beroep op hem gedaan. Daarnaast geeft hij muziek/producer-workshops op scholen en in allerlei andere situaties.
In april/mei 2017 was hij in de VS en speelde o.a. in New York, Woodstock en Bethel Woods, waar hij verbleef op Max Yasgur's Farm en ook speelde op het Woodstock Festival-terrein. In augustus 2019 was hij voor de tweede keer in Bethel Woods tijdens de viering van de 50e verjaardag van Woodstock.

Hij zat regelmatig in jury’s van talentenjachten en maakte onder andere deel uit van de vakjury van het Nationaal Songfestival onder voorzitterschap van Jacques d’Ancona en zat onlangs nog in de preview-jury voor het Eurosonic-festival.
Ook werden diverse jingles voor bijv. de VARA, lokale omroepen, het IKON en (drive-in)discotheken gemaakt. Ook bijv. de tune van “Twee meter de lucht in” van de VARA werd mede door hem gemaakt. Verder was hij o.a. betrokken bij het NCRV-programma “Lunchpakket” op Radio 2.
Hij verzorgde al veel muziek bij films, documentaires, theater-voorstellingen, instructie- en informatie-video’s voor o.a. de Rijksuniversiteit Groningen, de Culturele Raad van Drenthe etc. Tevens heeft hij artiesten geholpen met het maken van demo’s en/of cd’s en heeft hij ze wegwijs gemaakt in de Hilversumse radio- en platenwereld. Dit met zowel regionale als landelijke producties. Veel van deze cd’s zijn in de UnderCover Studio opgenomen en hebben de nodige aandacht gekregen op lokale en landelijke zenders.

Onder de naam The Inspirational North heeft hij samen met singer/songwriter Yvonne Swarts de cd Tales of Silver Wolves uitgebracht in 2017. Deze erg goed ontvangen cd is begin 2018 uitgeroepen tot Album of the Year door de platenafdeling van Vanderveen in Assen.

Er is voor veel artiesten repertoire geschreven en gearrangeerd. In de studio worden ook opnamen gemaakt voor een keur aan cd’s die door bijv. bedrijven worden geschonken aan zakenrelaties e.d. U kunt hierbij denken aan kerstmuziek, instrumentale (romantische) popsongs, jazz, streektaal etc. Het repertoire op deze cd’s kan geheel door de afnemer gekozen worden. M.a.w; de cd wordt exclusief voor U samengesteld, in een kleine of grote oplage. De UnderCover Studio biedt tevens de mogelijkheid tot het maken van (radio)commercials die voldoen aan alle normen die door de diverse omroepen gesteld worden. Desgewenst wordt er ook gezorgd voor de juiste, professionele stemmen. De gemiddelde kosten, verbonden aan een dergelijke commercial, blijken voor velen verrassend laag zodat al veel reclameburo’s en/of bedrijven met de studio in zee zijn gegaan. Ook wordt onze kennis regelmatig ingezet bij het maken van (orkest)opnamen voor Radio 4.

De studio wil vooral hoogwaardige producties af leveren tegen een redelijke prijs. Belangrijk daarin is dat er, waar mogelijk, met echte (acoustische) instrumenten gewerkt. Daarvoor zijn er ook contacten met getalenteerde musici en is er een grote hoeveelheid instrumenten voorhanden. De studio beschikt over uitgebreide en veelzijdige apparatuur en een collectie microfoons van topklasse, waaronder de Neumann U-87 en KM 184, de AKG C-414 EB met remote control, de AKG C-451/CK1 combinatie en een aantal minder bekende, maar zeer interessante (Oost-)Europese condensatormicrofoons 

Als U meer informatie wilt kunt U natuurlijk bellen op nummer 06-14104733 of een email sturen naar undercoverstudio@hetnet.nl
Vanzelfsprekend wordt er met plezier een op Uw situatie toegespitste en geheel vrijblijvende offerte gemaakt.